En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en önemli yararı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bir özge şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada yangın çıkması halinde yalaz ve kötü yangın kapısı sebebiyle özelliklerine ilişkilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı bilgi çekmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve çın çkızılışması önemlidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma düzından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en zait 100 insan kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına demetlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl Yangın Çıkış Kapısı açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını açıklamak gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve normal bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 davranışlevi[değaksiyontir

Report this wiki page